Nortura SA Sarpsborg

Nortura Sarpsborg søker:

Sommervikarer

Nortura er en av Norges største matprodusenter og Nortura Sarpsborg er anlegget hvor det produseres ferskt kjøttpålegg. Det er rundt 330 ansatte ved anlegget, og vi produserer blant annet kjente merkevarer som Gilde Kokt skinke, Gilde Roastbiff og Prior Kalkunfilet til det norske markedet. I Nortura jobber vi hver dag for matglede, helse og bærekraft, og hvor HMS, dyrevelferd og kvalitet har høyeste prioritet.

Vi søker motiverte sommervikarer i perioden mai - august i områdene; pakking/foredling, ekspedisjon, renhold m.m. De fleste vikariatene gjelder fra slutten av juni til begynnelsen av august. Det vil ikke være mulig å ta ut ferie i denne perioden. Sommervikarer må kunne arbeide dag, samt kveld/skift.

Søkere må:

  • Ha god fysikk og helse
  • 18 år innen oppstartstidspunkt
  • Beherske norsk som arbeidsspråk 
  • Høy arbeidsmoral og kvalitetsbevisst
  • Evne til å samarbeide med andre

Vi legger stor vekt på nøyaktighet, samarbeidsevne og vilje til å yte ekstra innsats når det trengs. I noen av vikariatene er det behov for personer med trucksertifikat, oppgi derfor dette i søknaden hvis du har truckførerbevis.

Det gis opplæring i alle vikariater.

De som ansettes må gjennomgå konsernets program for hygiene- og HMS-opplæring. Det vil bli gitt ytterligere informasjon ved inngåelse av arbeidsavtale.

Vi behandler søknader fortløpende og vi ser frem til din søknad.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte driftsstøtte ved Normann Nowak. Har du spørsmål om rekrutteringsprosessen kan du kontakte HR-konsulent, Hanne Augustin.

Del på:

Fylke:

  • Østfold

Jobbtype:

Vikariat

Søknadsfrist:

01.05.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Nortura Sarpsborg

Hjemmeside:

http://www.nortura.no

Adresse:

Ludvig Enges vei 15 1722 Sarpsborg